Een paar mannen. Een aantal vrouwen. Ze praten tegen elkaar. Over liefde, over relaties, over de Etna, de Canarische Eilanden, het heelal. Over alles. En zo. Ze proberen orde te creëren in de chaos.

‘Chaos’ is de derde voorstelling van Toneelgroep ‘Dat Geloof ik Niet’. Voor het eerst speelt Dat Geloof ik Niet een bestaand stuk, geschreven door Oscar van Woensel – maar natuurlijk met een eigen twist, dankzij regisseur Remco de Wildt. En op een bijzondere locatie! In de Metaal Kathedraal aan de rand van Utrecht. Kunst, cultuur en cultureel ondernemerschap komen onder één dak in een uitzonderlijk gebouw dat voorheen een metaalfabriek en neogotische kerk was (dat geloof je toch niet?!).

Geniet van ‘Chaos’ in een unieke en sfeervolle monumentale setting van vergane glorie en nostalgie onder de spitsbogen van de voormalige kerk:

Zondag 17 mei, in het Hemelvaartweekend, speelt Dat Geloof ik Niet ‘Chaos’.

Om 13:30 uur en om 16:30 uur.

Je kunt een entreekaartje reserveren door een mail te sturen naar geloofikniet@gmail.com onder vermelding van je naam, telefoonnummer, aantal personen en tijdstip van de voorstelling. Entree 7,50 euro (graag vooraf overmaken).

Praktische info:

Locatie Metaal Kathedraal

Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht

Een kwartiertje fietsen vanaf Utrecht Centraal, 10 minuutjes met de bus. Goed te bereiken met de auto, er is voldoende (gratis) parkeerplek op eigen terrein van de Metaal Kathedraal! Zie de routebeschrijving

NB De speellocatie is helaas niet rolstoeltoegankelijk

Meer informatie over de Metaal Kathedraal

Bekijk ook onze flyer!

Poster DGIN speelt Chaos 17 mei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s