Gluren bij de Buren

Jaaaa, ook in 2020 staan we weer op huiskamerfestival Gluren bij de Buren Utrecht! Op 9 februari kun je een sneak preview van onze voorstelling ‘Ieder z’n zin’ zien in de Utrechtse binnenstad (Hartingsstraat 227). En het belooft een bijzondere voorstelling te worden met een bekende acteur.. 

Want Dat Geloof Ik Niet viert feest! Dit jaar speelt het theatergezelschap haar tiende voorstelling en daarvoor halen we alles uit de kast. Eenmalig is er een professioneel acteur ingevlogen die het spel van de amateurspelers naar een hoger niveau moet brengen. Tussen alle film- en tv-opnames wist deze bekende Nederlander gelukkig ruimte te maken om met DGIN te repeteren. Hoewel dat wel voor enige spanningen zorgde, vlogen de vonken er tijdens de repetities met deze grootheid menigmaal van af. Hij leerde de spelers over de kracht van theater. Over meer geven door minder te doen. Hoe elke rol, hoe klein ook, cruciaal is voor het slagen van het geheel. En hoe verwachting voor opwinding zorgt.

Als de repetities niet bedriegen, moet dit wel DGIN’s beste voorstelling ooit worden. Een voorstelling met één bekende hoofdrol en negen bijrollen waarin iedereen toch zijn zin krijgt. Kortom: een voorstelling waar nog lang over zal worden nagepraat.

Net als voorgaande jaren kun bij Gluren bij de Buren drie keer op de dag een sneak preview van een halfuur zien van onze voorstelling “Ieder z’n zin”, die we in zijn geheel op 19 juni zullen opvoeren. (Let op; in het programma van Gluren bij de Buren heet de voorstelling “Paul”.). Wij spelen om 12.00 uur, 13.30 uur en 15.00 uur.

In deze korte promo video lichten we als spelers een tipje van de sluier op over hoe het is om met een grote speler te werken.

Promo video

 

Wat: Sneak preview voorstelling op Gluren bij de Buren
Wanneer: 9 februari 2020 om 12:00, 13:30 en 15:00
Waar: Hartingsstraat 227, Utrecht

Kaartjes reserveren is niet nodig; Gluren bij de Buren is een gratis huiskamerfestival (eventueel vrijwillige bijdrage op locatie) en qua plaatsen is het wie het eerst komt, die het eerst maalt.

 

Ieder z’n zin

Op 19 Juni spelen we ‘Ieder z’n zin’ in zijn geheel, waar we 9 februari een sneak preview van spelen op Gluren bij de Buren. Wederom zal de bekende acteur, waarvan we de naam nog niet verklappen, meedoen.

De voorstelling is een integrale versie van het stuk waaruit we op 9 februari een klein deel spelen. Wie de hele voorstelling wil zien, is dus op 19 juni welkom in theater de Berenkuil in de Bilstraat.

Wat: DGIN speelt ‘Ieder z’n zin’

Wanneer: vrijdag 19 juni, 20.30 uur

Waar: Theater de Berenkuil, Bilstraat 166 te Utrecht

 

Kaartjes kun je hier reserveren.